Pangumpulan dana ti Travel Cashback

Kantun Tweet: @charityibonus #join

Ngamimitian

CharityiBonus nyaéta platform masarakat masarakat unik anu nyayogikeun kasenian tina situs pesenan perjalanan anu populer.

situs perjalanan

Urang gaduh pamaké anu langkung ti pengikut 10,000,000 sareng leres henteu aya biaya atanapi biaya disumputkeun.

Pikeun ngamimitian:

Kantun tweet: @charityibonus #join atanapi klik

Aliran CharityiBonus:

hambalan 0: Peryogi akun Twitter: Upami anjeun teu ngagaduhan, peryogi muka akun kalayan nami anu bermakna.

Lengkah 1: Tweet: @charityibonus #join

Lengkah 2: Tautan & kode QR anjeun: sistem kami bakal ngabales anjeun sareng tumbu sareng kode QR anjeun.

hambalan 3: Anggo tautan ieu ka situs perjalanan anu saé sareng ngadamel pesenan, kasenian tunai 1-5% bakal kapendak saatosna.

Lengkah 4: Promoskeun link anjeun atanapi kode QR: Panyokong 1000 tiasa earn $ 100,000 per taun rata-rata.

Lengkah 5: Tweet kami akun PayPal anjeun pikeun nampa panghasilan Anjeun: @charityibonus #paypal your_paypal_account

Aliran CharityiBonus

jalur istirahat