Mbledhja e fondeve nga Cashback Travel

Thjesht Tweet: @charityibonus #join

Si T'ia Fillohet

CharityiBonus është një platformë unike për mbledhjen e komunitetit siguron kthim të parave nga faqet e rezervimeve të njohura të udhëtimeve.

faqet e udhëtimit

Kemi përdorues me mbi 10,000,000 ndjekës dhe nuk ka asnjë tarifë ose tarifë të fshehur.

Që të filloni:

Thjesht cicëroj: @charityibonus #join  ose kliko 

Fluksi CharityiBonus:

Hapi 0: Keni nevojë për një llogari në Twitter: Nëse nuk keni një të tillë, duhet të hapni një llogari me një emër kuptimplotë.

Hapi 1: Tweet: @charityibonus #join

Hapi 2: Lidhja juaj & kodi QR: sistemi ynë do t'ju përgjigjet me lidhjen tuaj dhe kodin QR.

Hapi 3: Përdorni këtë lidhje për faqet e njohura të udhëtimit dhe bëni një rezervim, 1-5% kthim parash do të fitohet më pas.

Hapi 4: Promovoni lidhjen tuaj ose kodin QR: Mbështetësit e 1000 mund të fitojnë $ 100,000 mesatarisht në vit mesatarisht.

Hapi 5: Na cicëroni llogarinë tuaj PayPal për të marrë fitimin tuaj: @charityibonus #paypal_paypal_account

Rrjedha e Bamirësisë

pushim linjash

Mbi 130 gazeta dhe kanale televizive mbulimi mediatik në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (PR)

Njoftim për shtyp bamirësie