Собирање финансиски средства од патувачката каса

Едноставно чуруликам: @charityibonus #join

Почнување

CharityiBonus е единствена платформа за прибирање на средства во заедницата која овозможува враќање на готовина од популарни страници за резервации за патувања.

страници за патувања

Имаме корисници со над 10,000,000 следбеници и нема апсолутно никаков надомест или скриена такса.

За да започнете:

Едноставно чуруликам: @charityibonus #join  или кликнете 

CharityiBonus Flow:

Чекор 0: Потребна е сметка на Твитер: Ако немате, треба да отворите сметка со значајно име.

Чекор 1: Твит: @charityibonus #join

Чекор 2: Вашата врска и QR-код: нашиот систем ќе ви одговори со вашата врска и QR-кодот.

Чекор 3: Користете ја оваа врска до популарните страници за патувања и направете резервација, 1-5% поврат на средства ќе се заработат потоа.

Чекор 4: Промовирајте ја вашата врска или QR-код: поддржувачите на 1000 можат да заработат просечно 100,000 $ годишно.

Чекор 5: Поставете ни ја вашата сметка на PayPal за да ја добиете вашата заработка: @charityibonus #paypal your_paypal_account

CharityiBonus Flow

пауза на линија

Преку 130 весници и ТВ канали медиумско покривање во Соединетите Американски Држави (PR)

Добротворна организација за печатот