Penggalangan dana saka Travel Cashback

Cukup Tweet: @charityibonus #join

Miwiti

CharityiBonus minangka platform crowdfunding komunitas sing unik nyedhiyakake cashback saka situs pesenan lelungan populer.

situs lelungan

Kita duwe pangguna sing duwe pengikut 10,000,000 lan ora ana ragad utawa biaya sing didhelikake.

Kanggo miwiti:

Mung tweet: @charityibonus #join utawa klik

Aliran CharityiBonus:

langkah 0: Perlu akun Twitter: Yen sampeyan ora duwe, sampeyan kudu mbukak akun kanthi jeneng sing migunani.

Langkah 1: Tweet: @charityibonus #join

Langkah 2: Link lan kode QR: sistem kita bakal mangsuli sampeyan karo link lan kode QR.

langkah 3: Gunakake link iki menyang situs lelungan sing populer lan nggawe pesenan, cashback 1-5% bakal entuk sawise.

Langkah 4: Promosi link utawa kode QR: Panyengkuyung 1000 bisa ngasilake $ 100,000 saben taun kanthi rata-rata.

Langkah 5: Ngirim sampeyan akun PayPal kanggo nampa penghasilan: @charityibonus #paypal your_paypal_account

Aliran CharityiBonus

baris ngilangi